На Черкащині виявили плантацію коноплі

На Черкащині виявили плантацію коноплі

Черкаські поліцейські виявили у жителя Чигиринського району понад пів тисячі рослин коноплі. Нарковмісні рослини чоловік вирощував поміж квітів на своїй присадибній ділянці. Рослини вилучено. Відкрито кримінальне провадження за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До співробітників Чигиринського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із сіл району чоловік вирощує коноплю. Під час перевірки інформація знайшла своє підтвердження. В ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили на присадибній ділянці місцевого жителя 599 кущів коноплі. Господар будинку розповів, що коноплю висадив та вирощував особисто для власного вживання.

Речові докази направлено на дослідження. За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафом до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x