Геннадій Бобов: Володимиру Зеленському потрібно дати час

Геннадій Бобов: Володимиру Зеленському потрібно дати час

Володимиру Зеленському потрібно дати час для того, щоб він реалізував те, що він запланував. Про це Геннадій Бобов заявив у інтерв’ю газеті «Нова Доба».

«Він зараз один із своєю командою протистоїть усій корупційній системі – Верховній Раді, Уряду, судам. Я дуже добре знаю, що це таке. П’ять років я знаходився в опозиції і витримував шалений тиск через сфабриковані справи. Тому я підтримую всі корисні ініціативи нового Президента і буду захищати інтереси людей в парламенті. Нам потрібно повністю перезавантажити державну систему», − говорить він.
«Не потрібно закривати школи й лікарні та називати це реформою територіальних громад. Це брехня і профанація. Потрібно вкладати державні кошти в розвиток освіти та медицини, як це робиться у всіх нормальних країнах. Потрібно щоб і учитель, і лікар почували себе захищено, а діти мали всю необхідну техніку і обладнання для навчання по вищому ґатунку.

Не треба душити виробництво і відбирати у підприємців останнє. Потрібно створювати умови для будівництва нових заводів та фабрик. Україні потрібні нові робочі місця і достойна заробітна плата. Якщо цього не зробити прямо зараз, то через декілька років тут нікого не залишиться – всі поїдуть на заробітки в Польщу та Чехію. Чому ми не можемо створити такі самі комфортні умови для підприємств як у наших сусідів? Може тому, що ділки при владі останні роки ніяк не могли наїстися і крали все до чого могли дотягнутися? Нам потрібно зрештою зруйнувати олігархат, який витягує з цієї землі останні соки, і побудувати державу в інтересах народу. Інакше Україна просто зникне з карти світу назавжди», − переконаний Геннадій Бобов.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x