Геннадій Бобов: потрібен новий підхід до ремонту доріг

Геннадій Бобов: потрібен новий підхід до ремонту доріг

«Зараз я проводжу по 4−5 зустрічей щодня. І тема, яка об\’єднує всіх − це жахливий стан доріг, – пише депутат на свої сторінці в \”Фейсбук\”. − За моєї підтримки в ремонт доріг було вкладено трохи більше 3,5 млн гривень. Це великі гроші, але результат не може задовольнити нікого. От і зараз ремонтуються дороги в Корсуні й по району, вкладено більше 10 мільйонів і результат побачать усі вже за місяць. Вибори тут ні до чого − просто по-іншому вже не можна. Але це крапля в морі. Грошей Бобова, Петренка чи Іваненка не вистачить. Тут потрібні сотні мільйонів».
Депутат переконаний, що потрібен новий підхід, який складався б із трьох пунктів: контролю за освоєнням коштів на ремонт доріг; нових технологій у ремонті; збільшення фінансування з боку держави на дороги.

«Я знаю, що наш новий Президент має план щодо відновлення доріг у регіонах. І я повністю підтримую його. Цю проблему потрібно вирішувати насамперед. Адже вона тягне за собою вирішення інших: покращення рівня життя, збільшення інвестицій у регіони, швидкість доїзду до хворого \”швидкої\” і рівень смертності, довіз дітей до школи і витрати на ремонт шкільних автобусів, збільшення вартості нерухомості тощо. Буду пропонувати своє бачення і підтримувати всі розумні ініціативи у цій сфері. А поки буду сприяти ремонту там де це можливо», − говорить народний обранець.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x