У лісі на Чигиринщині вандали підпалили альтанку (ФОТО)

У лісі на Чигиринщині вандали підпалили альтанку (ФОТО)

Увечері 26 червня невідомі, які відпочивали у новоствореному рекреаційному пункті, що розміщений у лісовому масиві ­­­Чигиринського лісництва Чигиринського лісгоспу, підпалили альтанку призначену для приготування їжі. Про це повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Вже за кілька днів чигиринські лісівники планували завершити всі роботи з облаштування нового пункту відпочинку та «відкрити двері» для всіх охочих відпочити в лісі зі всіма зручностями. На жаль, через нахабні дії вандалів та завдані ними збитки чигиринським лісівникам доведеться відновлювати понівечену альтанку.
У лісі на Чигиринщині вандали підпалили альтанку (ФОТО)

Одним із пріоритетних напрямків роботи Чигиринських лісівників є рекреаційна діяльність. Саме з метою безпечного та комфортного перебування в лісі працівники лісгоспу створюють та постійно підтримують в належному стані місця відпочинку для громадян.

Чигиринські лісівники нагадують, що все це робиться з турботою про громадян та для їхнього ж блага. Найвищим визнанням для лісівників за їхню роботу в цьому напрямку буде висока свідомість громадян, які не нищитимуть те, що зроблено для них з особливою лісівничою любов’ю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x