Цього року в Черкасах навчання в школі закінчили 1 420 учнів

Цього року в Черкасах навчання в школі закінчили 1 420 учнів

26 червня у школах Черкас відбувся випускний вечір. Цього року одинадцятий клас закінчили 1 420 учнів, 34 із них відзначили золотими медалями, ще 28 – срібними. П’ятеро школярів склали ЗНО на максимальні 200 балів. Про це «Нова Доба» дізналася в пресслужбі Черкаської міської ради.

За традицією випускники пройшли святковою ходою від площі Богдана Хмельницького до Соборного майдану. У доросле життя разом із батьками та вчителями їх проводжали й представники міської влади.

Відкрив урочистості директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов.

Міський голова Анатолій Бондаренко у вітальному слові до випускників побажав кожному з них знайти свій шлях у житті та за жодних обставин не відступати від нього.

– Сьогодні особливий день, водночас радісний та сумний, – говорить він. – Впевнений, що в кожного зі школярів, які стоять перед нами, педагоги вклали частинку свого життя та душі, а діти перейняли у своїх учителів найкращі риси. Будьте щасливі та в якій країні чи місті ви б не були, завжди з гордістю носіть звання громадянина Черкас. Бажаємо всім вам знайти свій шлях і не сходити з нього. Ви наша гордість, ви наше майбутнє!

Насамкінець випускники станцювали прощальний вальс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x