Міністерка освіти вручила дипломи випускникам ЧНУ

Міністерка освіти вручила дипломи випускникам ЧНУ

Навчально-науковий інститут природничих та аграрних наук ЧНУ ім. Б. Хмельницького випустив 85 бакалаврів, поміж яких 6 із відзнакою. Їм вручила дипломи Лілія Гриневич – Міністр освіти і науки України, яка саме перебуває з робочим візитом на Черкащині.

В університеті зібрались, аби привітати випускників, т.в.о. голови, перший заступник голови Черкаської ОДА Тарас Висоцький, директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, ректор Черкаського національного університету Олександр Черевко, викладачі, батьки й друзі випускників.

– Для мене честь привітати вас із цією подією, – звернулася до випускників Лілія Гриневич. – Адже я за першою освітою біохімік і мріяла стати науковцем. Проте життєві обставини склалися так, що довелося піти в найближчу школу вихователем групи продовженого дня. Вже потім я стала вчителем, директором школи, одним із фундаторів системи ЗНО в Україні, а нині – міністром. Тож раджу вам усім ніколи не пасувати перед труднощами і не впадати в розпач. Бажаю, аби ви завжди могли вирішити будь-які проблеми й виклики в житті. Адже саме від вашого настрою, стійкості характеру, наполегливості й великої мрії залежить те, як ви зможете реалізувати свій потенціал.

Із вітальними словами звернувся до випускників і ректор ЧНУ Олександр Черевко.
Загалом цього року ЧНУ випускає 959 молодих людей. Із них – 84 з відзнакою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x