В Уманському НУС відкрили набір на спеціальність «Філологія»

В Уманському НУС відкрили набір на спеціальність «Філологія»

Теплий період 2019 року в Уманському національному університеті садівництва видався надзвичайно насиченим на різні події. Навчально-виховні та наукові процеси успішно проходять і гармонійно поєднуються. Проте більшість позааудиторних заходів відбувається у резонансі з прийдешньою поважною датою у житті університету – 175-ою річницею з часу заснування нашого закладу вищої освіти. І всі члени великої університетської сім’ї готуються гідно зустріти важливу ювілейну дату.

На факультеті менеджменту особлива увага акцентується на профорієнтаційній роботі: співпраця зі школами, шефська допомога, інформаційно-роз’яснювальна робота, поширення рекламної продукції, активність у соцмережах тощо. За ініціативи декана факультету менеджменту Наталії Вернюк та за підтримки ректора Уманського національного університету садівництва Олени Непочатенко, у результаті успішного проходження ліцензування, було розширено перелік спеціальностей та освітніх рівнів за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті менеджменту. Зокрема, започатковано підготовку фахівців за освітнім рівнем молодшого бакалавра за вже традиційними спеціальностями для факультету менеджменту: «Менеджмент», «Публічне управління і адміністрування», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та розпочато підготовку фахівців за новими для факультету й університету спеціальностями «Філологія» і «Право», що користуються попитом на сучасному ринку праці.

В Уманському НУС відкрили набір на спеціальність «Філологія»

Кафедра української та іноземних мов входить до складу факультету менеджменту. Саме її колективом було ініційовано відкриття нової спеціальності «Філологія», що дає можливість стати висококваліфікованим фахівцем-мовником. Під керівництвом Наталії Комісаренко кафедра завжди активно долучається до всіх важливих подій і процесів у житті факультету, університету та міста Умань. На кафедрі систематично проводяться відкриті заняття, культурно-виховні та тематичні заходи. Зокрема, під керівництвом доцента кафедри української та іноземних мов Олега Лазарєва було проведено захід, присвячений франкофонії – «Весна співає французькою», під час якого студенти, які вивчають французьку мову, презентували франкомовні пісенні композиції та інформацію про французьких виконавців.

Для вступу на спеціальність «Філологія» за освітнім рівнем «Молодший бакалавр» абітурієнти мають подати 2 сертифікати ЗНО:
1. Українська мова та література;
2. Іноземна мова або історія України. Термін навчання – 2 роки.
Чекаємо на вас за адресою: вул. Інститутська, 1 (корпус 4, поверх 1), м. Умань, Черкаська обл.
Телефон:
+38(04744)3-07-32
Email:
vstup@udau.edu.ua
vstupudau@gmail.com

Повнота та різнобічність життя завжди є запорукою успішного майбутнього для тих, хто працює та тих, хто здобуває вищу освіту в Уманському НУС.

Олег Лазарєв, доктор філософії, доцент кафедри української та іноземних мов

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x