Затримали «мінувальника» черкаського вокзалу

Затримали «мінувальника» черкаського вокзалу

До поліції надійшло повідомлення, про те, що заміновано залізничний вокзал у Черкасах. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінолог, патрульні поліцейські та працівники інших служб. Прибувши на місце, правоохоронці евакуювали близько 150 людей. Поліцейські обстежили приміщення та прилеглу територію, вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили. Звичайний рух потягів не порушено. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

Проведеними оперативними заходами працівники поліції встановили особу «мінера». Ним виявився житель Черкас. Його місце перебування встановили. Зловмисника затримали за статею 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За вказаним фактом Черкаський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об\’єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 6 років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x