Черкащани обрали найкрасивішу студентку

Черкащани обрали найкрасивішу студентку

Підготовка до вже відомого та улюбленого в місті конкурсу краси, кмітливості й таланту «СтудМіс Черкащини 2014» розпочалася з відкритого кастингу 25 лютого. Бажання проявити себе виявили з півсотні місцевих красунь. Вже 16 травня в обласні філармонії 13 чарівних дівчат змагалися за корону. Вони представили майже всі виші міста. Перемога дісталася представниці Черкаського державного бізнес-коледжу Анастасії Гавриш. Прикметно, що звання Міс глядацьких симпатій також дісталося цій конкурсантці. Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Дирекція парків».

– Цього року, – зазначила організаторка та засновник конкурсу Марина Богомазова, – умови відбору стали жорсткішими, дівчат випробовували участю в майстер-класах та тематичних фотосесіях. Перед конкурсом ми навчали їх ораторському мистецтву, правил публічної поведінки, крім того, вони ходили до спортивного клубу на заняття. Цього року в нас продана рекордна кількість квитків. Навіть стільці довелося приставляти. Ми йшли до цього – щоб залучити черкасців!

На сцені 13 красунь з’явилися у стильних рожевих сукнях, розроблених спеціально для конкурсу. Їх зустріли бурхливими оплесками. Першим випробуванням для учасниць стали запитання з зали про якусь нестандартну ситуацію: «Щоб Ви зробили, якби…». По тому дівчата демонстрували свої таланти: співали, танцювали, декламували вірші, демонстрували себе під час дефіле в купальниках та вечірніх сукнях. Під час свята присутніх радували виступи місцевих артистів, школи танцю «Престиж», братів Мандрикових та інших.

Усі дівчата отримали призи від спонсорів проекту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x