Перше в Україні SUP-весілля організують у Черкасах

Перше в Україні SUP-весілля організують у Черкасах

Купальник із мереживним парео та віночок у волоссі. Таке незвичне весільне вбрання обрала для себе черкащанка-наречена Дарина Дячок. Разом із нареченим Андрієм Котляренком вона матиме те, про що мріє чи не кожна жінка – унікальне, яскраве та оригінальне весілля. З великою кількістю гостей та тематичним для Черкас місцем проведення. Так наречені поєднають свої серця, балансуючи на SUP-дошці (спеціальна дошка для веслування стоячи), на Першому міському SUP-фестивалі, що відбудеться 6 липня 2019 року в Черкасах в акваторії пляжу «Живчик». І таке дійство – буде першим в Україні, адже до цих закоханих одне в одного черкащан раніше ніхто не наважувався на таку нетрадиційну весільну церемонію, повідомляють організатори.

Пара Дарини та Андрія разом уже 4,5 роки. Кажуть, познайомилися за допомогою соціальних мереж, коли Дарина шукала собі партнерів для втілення соціального проекту. Відтоді постійно допомагають одне одному, підтримують у будь-яких ситуаціях та займаються разом SUP-серфінгом.
– Для нас SUP – це інструмент, щоб чудово провести час. Ось нещодавно на дошці плавали на острови біля акваторії Дніпра, тут від пляжу Живчик. Було дуже класно. Такі міні-подорожі створюють незабутні спогади, – зізнається Дарина Дячок. – От ми й вирішили створити ще один великий і незвичний спогад – зіграти власне весілля на SUP-фестивалі, який організовують наші друзі. Тим паче, в Україні цього ніхто не робив. Круто бути першими!

Цей вид спорту та SUP як модний стиль життя пропагують у Черкасах місцеві активісти. Засновник руху веслування стоячи на спеціальній дошці SUP Любомир Коломієць уже другий рік поспіль розвиває цей вид спорту в місті, створює команди, організовує різноманітні активності та заснував Черкаську обласну федерацію SUP-веслування та серфінгу. Він же і запропонував новоспеченим нареченим зіграти весілля на SUP-дошках!

– Своєю спільнотою ми постійно проводимо різноманітні зустрічі, SUP-покатушки, організували SUP-йогу, брали участь у Черкаському спортивному фестивалі та за будь-якої можливості на різних заходах демонструємо легкість цього виду спорту та його переваги як стилю життя – він заспокоює, врівноважує, водночас тренує майже все тіло й допомагає знаходити прекрасне в буденності. Тому й організовуємо Перший міський SUP-фест, аби черкасці ще ближче познайомилися з дошками та можливостями, які вони дають веслувальнику. Як бачимо, на них навіть можна присягнути одне одному в коханні, – говорить Любомир Коломієць.

Наречені ж зазначають, що і рідні, і друзі сприйняти таку ідею дуже радо, адже нетиповість проведення весілля навпаки зробить його ще яскравішим та подарує і гостям, і молодятам незабутні спогади.

Окрім першого в Україні SUP-весілля, Перший міський SUP-фестиваль пропонує відвідувачам безліч активностей: від слеклайну (ходіння над водою на натягнутій стропі) до SUP-йоги, екскурсійних прогулянок, фан-перегонів на дошках «Дракон». У межах цього фесту можна буде також повболівати за спортсменів зі всієї України, які змагатимуться у Другому етапі Чемпіонату України з Dragon SUP. Тож побувати на унікальному весіллі, спробувати й собі покататися на цих незвичних дошках чи ж узяти участь у перегонах організатори запрошують усіх охочих у Черкаси 6 липня 2019 року на пляж «Живчик» об 11-00.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x