На Чигиринщині чоловік обікрав підприємство

На Чигиринщині чоловік обікрав підприємство

З приміщення території одного із підприємств Чигиринського району зловмисник викрав витяжку та металеві батареї, які здав на металобрухт. Правоохоронці крадія розшукали. Речові докази вилучили. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Чигиринського відділення поліції надійшло повідомлення, про крадіжку приміщення одного із підприємств району. Заявник розповів, що невідома особа викрала витяжку та металеві батареї. Правоохоронці розпочали перевірки по вказаному факту. Перевіряючи пункти прийому металобрухт на одному із них, працівники поліції побачили речі, які за описом співпадали на викрадені. Працівник пункту надав опис особи, яка їх принесла. Підозрюваним виявився місцевий житель, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік розповів, що на крадіжку пішов заради власної наживи.

За вказаним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x