У Черкасах чоловік впав з третього поверху

У Черкасах чоловік впав з третього поверху

Сьогодні в диспетчерську Черкаської станції швидкої медичної допомоги надійшов виклик про падіння з висоти. Чоловік 50-ти років упав з третього поверху по вулиці Митницькій. Про це інформує КУ «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

Бригада екстреної медичної допомоги негайно прибула за адресою. На місці події медики почали надавати допомогу потерпілому з закритим переломом кісток гомілки. Після переміщення постраждалого в авто швидкої, де йому ставили катетер та накладали шину, той почав поводитись агресивно та намагався вчинити бійку. Опісля вистрибнув з машини, перевівши «закритий перелом» у «відкритий», і продовжував неадекватно поводитись.

Медики були змушені натиснути «тривожну кнопку». Утримати пацієнта допомогли небайдужі перехожі, а фахівцям бригади ЕМД довелось знову надавати йому допомогу, оскільки той зняв шину, катетер і в нього відкрилась кровотеча. Наряд швидкого реагування оперативно прибув на місце події та допоміг транспортувати хворого в Третю Черкаську міську лікарню.

Вкотре медичні працівники, намагаючись врятувати чуже життя, наразилися на небезпеку!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x