Веслування стоячи та барабанне шоу: чим дивуватиме Черкаський SUP-фест (ПРОГРАМА)

Веслування стоячи та барабанне шоу: чим дивуватиме Черкаський SUP-фест (ПРОГРАМА)

Цієї суботи, 6 липня, пляж «Живчик», що на Митниці, розмістить на своїх пісках і водах різноманітні локації Черкаського SUP-фестивалю. Захід покликаний показати простоту й легкість веслування стоячи, долучити до цього виду спорту й стилю життя черкасців, а також показати їм красу цього виду спорту та розширити межі пізнання природи рідного міста. Такий захід у Черкасах організовують уперше активісти команди Dnipro SUP Team та Черкаської обласної федерації SUP-веслування та серфінгу за підтримки небайдужих партнерів та Черкаської міської ради. Про це повідомляють організатори.

Своїм гостям Черкаський SUP-фестиваль запропонує повболівати за професійних спортсменів, які змагатимуться у Другому етапі Чемпіонату з Dragon SUP (дошках «Дракон»), покатати/поганяти на дошках в аматорських SUP-змаганнях – можна брати участь командами, а можна й самостійно (участь безкоштовна). А можна просто прийти суботньої днини на пляж разом із родиною і випробувати веслування на SUP-дошках, зайнятися на йогою як на воді, так і на суші, узяти участь у водних битвах, різноманітних майстер-класах та екскурсіях по акваторії пляжу «Живчик».

Веслування стоячи та барабанне шоу: чим дивуватиме Черкаський SUP-фест (ПРОГРАМА)

Окрім усього, зіграють на фесті навіть весілля та влаштують барабанне шоу, запалять вогні на фаєр-шоу, а також усіх охочих розмалюють аквагримом чи й розпишуть хною. Для більш активних учасників фест пропонує слеклайн (ходіння про стропі над водою), балансборди, активності зі збірною з алтимат міста Черкаси та проведуть конкурс купальників серед черкаських красунь.

– Понад рік упроваджуємо цей вид спорту в Черкасах, хоча насправді вважаємо, що це – спосіб життя, який доступний кожному і може увійти в нашу буденність і навчити бути витривалим, сильним, спокійним, ловити хвилю настрою води й змінюватися разом із нею, – зазначає організатор фестивалю, співзасновник команди Dnipro SUP Team та Черкаської обласної федерації SUP-веслування та серфінгу Любомир Коломієць. – Запрошуємо всіх прийти і познайомитися з нами, з дошками SUP, повеселитися, подвіжувати й створити собі незабутні спогади на Івана Купала.

Захід почнеться об 11 годині 6 липня 2019 року на пляжі «Живчик».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x