На Канівщині рятувальники навчали дітей правилам безпеки влітку

На Канівщині рятувальники навчали дітей правилам безпеки влітку

Фахівці Служби порятунку «101» провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» для молоді села Мартинівка. До проведення акції також долучилися іноземні волонтери, які брали активну участь у проведенні заходу. Про це інформує ГУНП в Черкаській області.

Діти із радістю зустріли рятувальників та приготувалась до засвоєння нової цікавої інформації.

Програма заходу була спланована в три етапи, що забезпечило цікавий та повчальний зміст корисного проведення часу.

Початковим етапом заходу стало обговорення з дітьми про факти надзвичайних ситуацій, які стаються на території району, пригадали правила безпечної поведінки в побуті і головне як не допустити пожежі вдома та що робити, якщо вогонь все-таки охопив помешкання. Зокрема, разом з рятувальниками, нагадали правила під час користуванні електричними та газовими приладами, застерегли дітей від забавок із сірниками й запальничками.

Крім того, надзвичайники акцентували увагу підростаючого покоління на безпечному відпочинку в лісі, на водних об’єктах та при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Після теоретичної частини працівники пожежно-рятувальної служби продемонстрували дітлахам обладнання та пожежно-рятувальне спорядження, яке знаходиться у пожежному автомобілі.

А на завершення акції, кожен бажаючий мав можливість подати воду з пожежного ствола і збити струменем води мішень у вигляді м’ячів. Зарядившись яскравими і позитивними емоціями пожежної атмосфери, дітвора ще довго не хотіла відпускати пожежників з влаштованого ними свята.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x