Грабіжник з іншої області обкрадав черкащан

Грабіжник з іншої області обкрадав черкащан

Чоловік мандрував залізницею по різних областях. Коли закінчувались гроші, він виходив на найближчій станції де грабував людей. Оперативники вирахували гастролера і спіймали його на Черкащині. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Смілянського міськвідділу міліції почали звертатись місцеві жителі, які повідомляли про пограбування. Двох осіб невідомий пограбував поблизу залізничного вокзалу, ще одна жінка потрапила до рук зловмисника на одній з центральних вулиць міста. Всі три правопорушення за способом вчинення були схожі. Молодий чоловік підбігав ззаду до жертви, вихоплював з рук сумки та швидко зникав.
Оперативники проводили ряд розшукових заходів, перевіряли осіб раніше судимих за аналогічні правопорушення та опитували жителів міста. Працюючи над цим кримінальним провадженням працівники міліції розглядали різні версії, однією з яких була така, що зловмисник немісцевий та «гастролює» територією області, і вона виявилася вірною.

Невдовзі, в одному із сусідніх районів, працівники карного розшуку затримали на гарячому 24-річного, раніше судимого жителя іншої області, який грабував людей в такий же спосіб. Під час допиту, затриманий зізнався, що на його рахунку десятки кримінальних правопорушень, які він скоював у різних областях. Молодик розповів, що полюбляв мандрувати залізничним транспортом і оскільки на такі потреби йому були необхідні чималі затрати, заробляв грабежами. Чоловік їздив на приміських електричках і під час пересадки на потяги іншого сполучення, виходив на привокзальні території і грабував перехожих.

На цей час працівники міліції розслідують ряд кримінальних проваджень відкритих за статтею 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисник перевіряється на причетність до вчинення аналогічних правопорушень в інших районах і областях. Затриманому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x