Обирайте кімнатні рослини за знаком зодіаку

Обирайте кімнатні рослини за знаком зодіаку

Кімнатні рослини – не тільки куточок природи, завдяки якому ми, замкнені в бетонних або цегляних стінах, можемо отримати ковток живого кисню. Якщо вибирати рослини з розумом, є шанс вирішити частину своїх проблем. Принаймні є люди, які вірять, що, обираючи для дому нового зеленого мешканця, потрібно зважати на знак зодіаку його майбутнього власника. Незалежно від того, чи належите ви до них, спробувати переконатися в цьому можна кожному.

ОВНИ завжди сумніваються у власній правоті і від того постійно виконують другорядні ролі. Вам необхідні великі високі рослини з яскравим забарвленням листя або квіток. Спробуйте поселити в будинку ехмею, домашній гранат, королівську бегонію, гусманію.

Кімнатні рослини ТЕЛЬЦЯ можуть допомогти їм та іншим знакам знайти хорошу роботу чи отримати вигідну пропозицію. Це наприклад, фіалка, каланхое, цикламен, глоксинія, примула чи ампельна пеперомія. Вони наповнять будинок потрібною енергетикою і притягнуть здатність міцно стояти на ногах.

Відчуваєте самотність, проблеми з навчанням? Ці питання вирішать рослини БЛИЗНЮКІВ. Якщо у вас проблеми в спілкуванні та навчанні, вибирайте аспарагус, плющ, фінікову пальму, традесканції, підійдуть усі в’юнки.

Щоб налагодити «погоду в домі» і зміцнити сімейні стосунки, особливо коли важко знайти спільну мову, прикрасьте підвіконня рослинами, яким протегує РАК. Це диффенбахія, фуксія, алое, агава, молодило. Рослини Рака завжди живуть «веселою сімейкою» – утворюють кущики, розсипають навколо себе «діток».

Якщо маєте завдання створити щось або коли в житті не вистачає пристрасті, прикрасьте будинок рослинами ЛЕВА. Вам потрібні пеларгонія, китайська троянда, гарденія, бальзамін, камелія або кали – і вас супроводжуватиме успіх! От тільки розмістити їх треба на освітленому підвіконні.

Буває, думки і почуття – в повному розладі, і відтворити внутрішню гармонію ніяк не виходить. Та й зовнішню теж: речі не бажають лежати на своїх місцях. Все це, звісно, відображення душевного хаосу – а з ним що робити? Тут допоможуть рослини ДІВИ: аукуба японська, монстера, драцена відігнута, роіцисус. Корисні будь-які ліани, а також рослини, що пускають повітряні корені.

Рослини ТЕРЕЗІВ здатні зміцнити будь-які стосунки (крім любовних). Нехай у вас вдома поселяться азалія, ананас, зигокактус, стручковий перець, хризантема дрібноцвіткова, кодіеум, гібіскус, гортензія. Красиві квіти, строкато розфарбоване листя і міцні стебла цих рослин зроблять партнерство надійним.

Бажаєте розвинути інтуїцію? Захопилися езотерикою? Прикрасьте будинок рослинами містичного СКОРПІОНА. Це кактуси, драцена, олеандр, фаукарія тигрова. Але будьте обережні: нерідко вони виявляються отруйними!

Любите подорожувати або часто їздите у відряджен­ня? Успіх у будь-яких поїздках принесуть рослини СТРІЛЬЦЯ. Нехай вашу квартиру прикрасять бонсай, кімнатний виноград, сансевієрія, бамбукова пальма, цитрусові і фікуси. Всі високі рослини, що тягнуться вгору, додадуть вам бадьорості.

Тим, хто прагне піднятися службовими сходами, цілеспрямованості та наполегливості додадуть рослини КОЗЕРОГА. Прикрасьте будинок драценою деремською або запашною, каучуконосним фікусом, а ще вам підійдуть юка слонова, лавр, «живі камені», «грошове дерево». Всі вони доречні і в офісі.

Бракує свободи і свіжих вражень? Наповніть будинок рослинами ВОДОЛІЇВ: пуансеттією, фіттонією, абутилоною. Всі ці незвичайні представники світу флори додадуть інтер’єру родзинку і відкриють перед вами нові горизонти.

Найтиповіші РИБИ поринають у роздуми в пошуках сенсу життя, жадають злиття з природою. У цьому їм допоможуть ампельні рослини, герань, циперус, орхідея, карликовий фікус. Вони допомагають відпочити від метушні, в їхньому оточенні простіше увійти в медитативний стан.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x