Випускники Уманського НУС – його слава, гордість та авторитет

Випускники Уманського НУС – його слава, гордість та авторитет

Впродовж багатьох років в Уманському національному університеті садівництва склалася добра традиція – зустріч випускників.

Останньої суботи червня тут зібралися випускники навчального закладу минулих років, щоб разом подорожувати спогадами у минуле сторінками сільськогосподарського інституту, аграрної академії, національного університету садівництва – нашого навчального закладу, який займає почесне місце Almamater у серцях тисяч випускників.До старовинного і вічно молодого університету з усіх куточків України з’їжджаються представники аграрної галузі, які своїми здобутками та досягненнями примножують славу навчального закладу. Його випускники – гордість та авторитет університету.
Випускники ювілейних років з’їхалися до рідного університету, який поділився з ними скарбами знань, навчив професіоналізму, став путівкою у життя. Теплі, щирі обійми старих друзів, посмішки – все свідчило про те, що зустрічі бажані та необхідні людям.

Випускники Уманського НУС – його слава, гордість та авторитет

Щиро привітала випускників минулих років ректор університету, професор Олена Непочатенко, яка відзначила, що зустріч випускників – прекрасна традиція, адже приїжджають ті, кому не байдужа доля рідного навчального закладу: «У стінах університету ви завжди будете випускниками. Рідний університет нинішнього року – ювіляр, який відзначатиме своє 175-річчя. Ми завжди раді зустрічі з вами». Від імені ректорату вона побажала випускникам життєвої енергії й оптимізму, миру, достатку, благополуччя та приємної мандрівки у студентські роки.

З радістю ділилися спогадами з усіма присутніми колишні випускники та сучасні студенти. Щиросердно та талановито дарували гарний настрій присутнім учасники Центру культури і виховання студентів.

Понад 700 випускників, які щоденно своїми творчими здобутками примножують славу університету, знову відвідали рідну альма-матер, пройшли університетськими коридорами, посиділи в рідних аудиторіях, зустрілися зі своїми наставниками, викладачами та однокурсниками.
Прощалися всі з надією зустрітися знову, тому що лише у рідних стінах чекає на випускників шалена ріка спогадів і відбувається зустріч із молодечим оптимізмом, завзяттям і світлою вірою у краще.

Прес-центр Уманського НУС

Випускники Уманського НУС – його слава, гордість та авторитет

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x