Два анекдоти на вечерю

Два анекдоти на вечерю

Два анекдоти на вечерю
«Два анекдоти на вечерю» вистава за п\’єсами А. П. Чехова «Ведмідь» & «Пропозиція».

Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України В\’ячеслав Жила.

Художник-постановник – Бруно Сабчак (Польща).

Костюми – дизайнер Олена Бернацька, бренд HELENBER.

Взуття – від Kachorovska atelier.

Композитор – Юрій Дзвонар.

Продюсер – Слава Жила.

У головних ролях:

Олена Іванівна Попова – народна артистка України Ольга Сумська;
Григорій Степанович Смірнов – заслужений артист України Віталій Борисюк;
Іван Васильович Ломов – Юрій Горбунов;
Наталія Степанівна Чубукова – Лілія Ребрик;
Ведучий, Цибулі, Степан Степанович Чубуков – заслужений артист України Олексій Вертинський.

Спектакль за п\’єсами Антона Чехова «Ведмідь» і «Пропозиція» – це дві абсолютно різні історії про кожного з нас, хто хоча б раз у житті закохувався. Приголомшливий букет артистів змусить нас переживати разом з ними всі події, що відбуваються і вірити в наше співучасть у цих амурні історії. Каскадерські трюки, стрільба, поцілунки, обійми – не залишать Вас байдужими до того, що відбувається на сцені, в зал! А ще вистава навчить Вас вірити в безумовність улюблених і близьких для Вас людей. У цей прекрасний вечір Ви опинитеся в світі земних хмар та купідонів, адже шлюби відбуваються на небесах!

«Ведмідь» – неймовірна історія! Коли поміщик Григорій Степанович Смірнов, який приїхав забрати борг у вдови Олени Іванівни Попової, не отримує бажаного, він має намір влаштувати скандал, готовий окупувати її будинок, діставати господиню усіма розумними і нерозумними способами.І раптом – посеред нескінченного спору чоловіки і жінки, виникає та сама іскра. Любов. Додайте до цього сміховинно-острохарактерного слугу, незвичайне пластичне рішення – і уявіть, яким чином закінчиться це неймовірна подія!

«Пропозиція». Сюжет цієї п\’єси – простий, як і всі геніальні жарти Чехова. Сім\’я Чубуковых (батько і дочка) давно сусідить з поміщиком Ломовим. І, зрозуміло, всі троє, замислюються про «об\’єднання капіталів», та тільки Ломів зі своєю підозрілістю, можна навіть сказати параноєю, ніяк не наважувався зробити пропозицію Наталії Степанівні. Але – то вік підійшов, то «зірки зійшлися», в той ранок Ломів прибуває в село до Чубуковым у фраку… Так-так, по брудній сільській дорозі, в лакових штиблетах і білій краватці. По секрету повідомивши батькові майбутньої нареченої про свої наміри і заручившись його згодою, Ломів залишається один на один з Наталею. Але замість того, щоб зробити пропозицію – і почати, нарешті, сімейне життя, Ломів затіває земельні спори з господинею. Так що ж все-таки вийде з цієї непримиренної парочки? Чи почнеться сімейне щастя?…

Іскрометна, тонка і зворушлива вистава. Абсолютно несхожі історії, об\’єднані дотепним рішенням і талантом видатних артистів театру і кіно.

Тривалість 2 години з антрактом.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01.

А також в касі «Бюро Добрих послуг», в Будинку торгівлі, 1 поверх, тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.
Дата: 5 жовтня 2019, 19:00
Де: Обласна філармонія, м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196

Деталі за посиланням
Ціна – від 140 до 380 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x