Уманського крадія металу затримали

Уманського крадія металу затримали

Чоловік викрав у односельця металеві предмети на загальну суму близько 1500 гривень. Працівники міліції знайшли крадія, проводиться перевірка щодо причетності молодика до вчинення аналогічних злочинів на території міста та району. Інформує прес-служба міліції.

До Уманського районного відділу міліції звернувся 39-річний житель одного із сіл району і повідомив про зникнення металевих виробів з підсобного приміщення його домоволодіння. На місце події виїхала слідчо-оперативна група райвідділу.
Потерпілий розповів правоохоронцям, що напередодні разом із дружиною гостював у знайомих. Коли повернувся додому – побачив, що сарай відчинений, а звідти зникли 2 газових балони, металеве ліжко та інші вироби з металу.

Провівши ретельний огляд місця події, працівники міліції розпочали пошуки зловмисника. Так, під час перевірки пунктів прийому металобрухту, правоохоронці виявили частину викрадених речей. Робітник приймального пункту детально описав чоловіка, який приніс викрадені предмети. За отриманим описом правоохоронці з’ясували, що до даного правопорушення причетний раніше судимий 27-річний житель Полтавської області, який тимчасово проживає в селі у своєї бабусі. Зловмисника знайшли за місцем проживання. Під час розмови зі слідчим, підозрюваний зізнався у вчиненому та розповів, що останнім часом ніде не працює та в такий спосіб вирішив підзаробити.
Наразі за даним фактом слідчим відділенням Уманського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x