У Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою

У Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою

Покошена пахуча трава, прибрана й уквітчана сцена, обабіч якої красується купальське деревце, дівчата у віночках, ошатні містяни цілими родинами з маленькими та дорослішими дітками – у Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою.

У Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою

Саме біля води, у парковій зоні чорнобаївці та гості селища відзначали Івана Купала суботнього надвечір’я 6 липня.
З чарівним літнім святом присутніх вітали Чорнобаївський селищний голова Алла Мірошниченко, ведуча заходу Оксана Удовенко і надзвичайно талановиті вихованці дитячої школи мистецтв.
Запальна музика та мелодійні пісні запрошували бажаючих до танцю, тож вечірні хороводи малечі плавно переростали у загальну дискотеку. А після запалення купальського вогнища вже й дорослі хвацько «давали лиха закаблукам» під нестримні ритми ді-джеїв.
Традиційно родзинкою свята стало визначення переможниць у конкурсах «Довга коса – дівоча краса», в якому цьогоріч взяли участь 43 красуні з довгим волоссям, та «Найкрасивіший вінок із польових квітів». Цей конкурс теж був масовим, зібравши понад 20 учасниць, де переможниць голосуванням обирали глядачі.

У Чорнобаї на Івана Купала гуляли всією громадою

Володарками найдовшого волосся у категорії до 8 років стали 5-річна Анюта Осташенко (90 см) та 7-річна Саша Чуб (88 см).
У категорій старше 8 років впевнену перемогу здобули 12-річна Софія Гурин (101 см) і 14-річна Яна Федорець (90 см).
Найкращий віночок, сплетений із польових квітів, представила Маша Снігур. Трішки менше голосів глядачі подарували Насті Тихомировій і Даші Авраменко.
Порозважатися на святі, при бажанні, було де і дорослим, і дітям. Любителі здорового способу життя позмагалися за призи у спортивних забавлянках та у дартці.

Зручно облаштовані відпочинкові зони дали змогу гостям свята вдовольнитися смачною козацькою кашею та запашним чаєм, приготовленими працівниками та депутатами селищної ради. Не бракувало на святі й інших смаколиків від місцевих підприємців.
Дітлашня навідпочивалася на ігровому майданчику, настрибалася на батутах та нафотографувалася у тематичних фотозонах.
Найбільше малят назбігалося для участі у розважальному квесті, що провели працівниці центру дитячої та юнацької творчості. Діти із задоволенням пройшли 5 етапів, знайшовши для себе купальські цікавинки. А за старання всі маленькі учасники розваги отримали солодощі та невеликі сюрпризи із призової скарбниці свята.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x