На Маньківщині припинили діяльність нарколабораторії

На Маньківщині припинили діяльність нарколабораторії

Нарколабораторію для виготовлення психотропної речовини – амфетамін, чоловік обладнав в одному з будинків Маньківського району. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили спеціальне обладнання для виготовлення психотропу, марихуану та рослини коноплі. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До працівників Маньківського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що на території району місцевий житель облаштував нарколабораторію.

Дана інформація знайшла своє підтвердження. Так, під час проведення санкціонованого обшуку, працівники поліції виявили спеціальне хімічне обладнання, хімічні речовини та реактиви, прекурсори для виготовлення психотропної речовини – амфетамін, ваги та фасувальний матеріал.

Під час серії обшуків поліцейські вилучили готову наркопродукцію – амфетамін, вагою близько 300 грам, суху та подрібнену масу наркозілля – канабіс, загальною вагою близько 4 кілограм. Вилучене під час обшуку направлено для проведення відповідних експертиз.

Як розповів начальник ГУНП в Черкаській області Валерій Лютий, за даним фактом Маньківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x