Фестиваль нескореної Nації відбувся на Чигиринщині

Фестиваль нескореної Nації відбувся на Чигиринщині

Потужні українські гурти, зустрічі з письменниками, істориками, мандрівки місцями козацької та повстанської слави, незабутні знайомства та первісна природа. У Суботові на Черкащині відбувся патріотичний «Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр». За інформацією Чигиринської ОТГ.

Суботів на кілька днів став столицею «Нескореної нації» разом з фестивалем «Холодний Яр», який уп’яте запросив на Черкащину шанувальників гарної української музики, інтелектуального спілкування та здорового способу життя. Фестивальні майданчики розташувалися на території Національного історико-культурного заповідника «Чигирин», поблизу купальні «Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії».

Для гостей організували наметове містечко з побутовими зручностями. Цьогоріч фестиваль «Холодний Яр» був не лише зоною, вільною від алкоголю, а й зоною, вільною від пластику.

Гостями фестивалю стали відомі гурти «Тінь сонця», «Вій», «Юркеш», «Чумацький шлях», «Карна», «Сокира Перуна», Zatoczka та інші. На гутірковій сцені виступали Василь Шкляр, Володимир В’ятрович, Юрій Сиротюк, Олег Кузьміних, відбуватимуться презентації книг про анексію Криму «Люди «сірої зони» та про російсько-українську війну «Дівчата зрізають коси», були розгорнуті виставки, майстер-класи майстрів народної творчості.

Також у рамках фестивалю відбулася проща капеланів, які постійно перебувають із нашими воїнами на передовій, підтримують поранених та їхні родини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x