Катеринопільські рятувальники контролюють пожежну безпеку жнив

Катеринопільські рятувальники контролюють пожежну безпеку жнив

На Катеринопільщині нещодавно розпочалися жнива. Як показує статистика, ризик виникнення пожеж на полях у цей період значно підвищується.

– З метою запобігання виникнення пожеж у місцях збору та зберігання врожаю, інспектори Катеринопільського районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області проводили профілактичні рейди на території Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади, – інформує керівник даного підрозділу Руслан Слободяник.

– Під час спілкування з аграріями інспектори наголосили на суворому дотриманні правил безпеки під час жнив та забороні спалювання пожнивних залишків. Ними було оглянуто сільськогосподарську техніку ТОВ імені В.П. Гетьмана.( с.Суха Калигірка) та ФГ «Братів Дроботів» (с.Єлизаветка). Відрадно, що керівники відповідально поставилися до вимог пожежної безпеки та укомплектували техніку протипожежним інвентарем та випускають її у поля у технічно справному стані.

Як не прикро, знаки, що забороняють використання відкритого вогню поблизу площ ранніх зернових розташовані лише у ТОВ ім. В.П.Гетьмана а решта агроформувань та особливо одноосібники проігнорували вищевказані вимоги.

Василь Ходзіцький

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x