До Черкас повертається легендарний турнір «Маніфест Вулиці»

До Черкас повертається легендарний турнір «Маніфест Вулиці»

Легендарний черкаський турнір «Маніфест Вулиці» повертається на «Бочку», на відновлений баскетбольний майданчик, розташований на мальовничому березі Дніпра.

Де: пляж «Бочка»
Коли: 28 липня, 11:00 – 20:00
Ціна: вхід – БЕЗКОШТОВНИЙ
Що з тобою мати: гарний настрій!

Ювілейний Х Молодіжний фестиваль «Маніфест Вулиці-2019» відбудеться 28 липня в Черкасах, на території розважально-оздоровчого комплексу «Бочка». В рамках фестивалю відбудеться однойменний турнір із баскетболу 3х3. Змагання відбудуться за підтримки «Федерації Баскетболу України» і традиційно мають зібрати кращих стрітболістів з усієї України. Окрім спортивної частини свята, заплановані виступи творчо обдарованої молоді Черкас.

Востаннє «Маніфест Вулиці» проводили 2016 року в незвичному місці – на території черкаського аеропорту, в рамках фестивалю швидкості «SUN DRIVE FEST», де головними подіями були дрег-рейсинг та автослалом.

Наразі на «Бочці» триває ремонт баскетбольного майданчика, тому довелося перенести дату проведення фестивалю і турніру на 28 липня 2019 року. Організатори фестивалю перепрошують за незручності. Вже менше ніж за 2 тижні гостинні Черкаси прийматимуть гравців з усієї України. В паузах між матчами гравці зможуть відпочити на розташованому поруч дніпровському пляжі та відвідати страви від шеф-повара розважально-оздоровчого комплексу «Бочка».

Переможців та фіналістів нагородять кубком, медалями, грошовими та цінними призами від партнерів фестивалю та організаторів.

– Будемо раді вболівальникам, глядачам та спортивним журналістам і кожному, хто відвідає наше спортивне свято, – кажуть організатори. – Готуємось до нового дійства! Підтримуємо вуличну культуру тільки позитивними емоціями! Ласкаво просимо всіх на яскравий фестиваль літа 2019 року!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x