Смілянський лісгосп забезпечив пожежних бійців спецкостюмами

Смілянський лісгосп забезпечив пожежних бійців спецкостюмами

У повній готовності захищати ліси від пожеж: ДП «Смілянський лісгосп» забезпечив пожежних бійців та водіїв лісопожежних станцій Мліївського, Городищенського та Смілянського лісництв спеціальними захисними костюмами «Фенікс» стандарт. Про це повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Такі костюми захищають від теплових потоків, можливих викидів полум’я, а також від небезпечних факторів навколишнього середовища при роботі в екстремальних ситуаціях при гасінні лісових пожеж, а також є водонепроникними і захищають від дії ПАР (поверхнево–активна речовина). Конструкція костюма забезпечує повітрообмін підкостюмного простору.

Захисний одяг з додатковим МВО просоченням, виготовлений з вогнезахисної антистатичної тканини. Така властивість значно полегшує роботу працівників лісопожежних станцій лісгоспу, тому що при попаданні під струмінь води, тканина костюма не вбирає вологу, тим самим не збільшується вага костюма, що забезпечує комфортну працю пожежників.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x