Фіскали урочисто зустріли колег, які повернулися з району проведення Операції Об’єднаних сил

Фіскали урочисто зустріли колег, які повернулися з району проведення Операції Об’єднаних сил

Від 27 лютого по 25 червня цього року несли службу у районі проведення Операції Об’єднаних сил працівники Головного управління ДФС у Черкаській області: підполковник податкової міліції Максим Кохан, старший лейтенант податкової міліції Євген Насиленко та лейтенант податкової міліції Богдан Ярунець. 2 липня їх зустріли та привітали колеги. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Із вітальним словом виступили в. о. начальника головного управління ДФС у Черкаській області Дмитро Таран та перший заступник начальника ГУ ДФС у Черкаській області Олег Дерев’янко. Вони вручили бійцям Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації, а їхнім родинам – листи-подяки головного управління ДФС у Черкаській області.

Загалом 36 працівників податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області пройшли службу в зоні проведення АТО / зоні проведення ООС. 14 із них отримали відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

П’ятнадцята ротація ДФС вже на сході. Серед податкових міліціонерів на захисті економічної безпеки держави троє працівників оперативного управління головного управління ДФС у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x