У мерії вивчають пропозиції для запровадження електронного документообігу

У мерії вивчають пропозиції для запровадження електронного документообігу

Переваги для роботи та можливості системи електронного документообігу презентували в Черкаській міській раді. Своїми розробками стосовно впровадження такої платформи 9 липня поділилася з працівниками мерії одна зі столичних компаній, яка має 23 роки досвіду та понад 160 втілених проектів.

Співпрацювали з низкою як державних, так і комерційних структур. Серед клієнтів компанії – Генеральна прокуратура України, Державна служба зайнятості, Міністерство енергетики та вугільної промисловості, НАК «Нафтогаз України», «Київстар», ПАТ «Укртелеком», ПАТ «Укртрансгаз». «Нова Доба» про це дізналася в пресслужбі Черкаської міської ради.

– Наш продукт може працювати і на комп’ютерах із операційною системою Microsoft Windows, і Linux, – прокоментувала представник компанії-розробника пані Наталія. – Ми пропонуємо продукт із відкритим програмним кодом, що в перспективі дозволяє замовнику програмувати й видозмінювати систему «під себе».

За її словами, система повністю захищена й безпечна, у ній можна працювати навіть у режимі офлайн.

Розробники пропонують можливість створювати шаблони документів, сканування кореспонденції та розпізнавання тексту, роботу в мобільній версії. Через систему, переконують, зручно пильнувати за рухом документів у структурі та контролем термінів виконання. Для цього використовують маркування зеленого, жовтого й червоного кольорів. До кожного документу можна створювати службовий чат для обговорення виконання поставлених завдань.

– Усі документи, які надходять через систему, проходять реєстрацію, як і в паперовому документообігові, – розповідає представниця компанії, яка провела презентацію для представників мерії. – Загалом електронний документообіг нині вимоги сьогодення. Це економитиме папір і, безумовно, час працівників, який витрачається на узгодження документів, збір підписів, пошук пов’язаних листів або ж службових записок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x