На Уманщині ремонтують мост на дорозі Т-24-16

На Уманщині ремонтують мост на дорозі Т-24-16

У селі Сушківка Уманського району, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, розпочалися роботи з поточного середнього ремонту мосту через притоку річки Уманки на автомобільній дорозі Т-24-16 /М-12/-Сушківка-Вільшана-Слобідка-Рогова-Перегонівка на ділянці км 5+560. Повідомляє прес-служба САД у Черкаській області.

Наразі працівники підрядної організації демонтували стару прогонову будову мосту та приступили до розбирання кам’яної кладки до проектної для влаштування ригелів на опорах мосту.

На Уманщині ремонтують мост на дорозі Т-24-16

Поточний середній ремонт мосту передбачає влаштування нової прогонової будови мосту, влаштування водовідведення, облаштування тротуару, влаштування нового бар’єрного та перильного огородження, нанесення дорожньої розмітки. Також буде влаштовано нове асфальтобетонне покриття на підходах до шляхопроводу, встановлено нові дорожні знаки.

Технічний нагляд за якістю проведення ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

На період виконання робіт з поточного середнього ремонту мосту, проїзд по штучній споруді закрито для усіх видів транспорту. Рух автотранспорту з 20 червня скеровано тимчасовою об’їзною дорогою.

На автодорозі Т-24-16 облаштовано необхідні тимчасові дорожні знаки, інформаційні панно та інші технічні засоби організації руху (відповідно до Схеми об’їзду, погодженої з Управлінням патрульної поліції у Черкаській області). Згідно погодженої з Управлінням патрульної поліції в Черкаській області схеми рух транспортних засобів організовано автодорогою загального користування місцевого значення О 241510 Бабанка-Коржовий Кут-Дубова-Острівець-Рогова з встановленням відповідних дорожніх знаків.

Роботи з поточного середнього ремонту мосту будуть завершені до кінця 2019 року.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області рекомендує водіям заздалегідь планувати свій маршрут, враховуючи дану інформацію, та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт. А також закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, дотримуватися правил дорожнього руху, не перевищувати допустиму швидкість і не виконувати ризикованих маневрів. Будьте уважними та взаємоввічливими.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x