Школу на Жашківщині рятували від бджіл

Школу на Жашківщині рятували від бджіл

Учора, 10 липня, до Жашківського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області надійшло повідомлення від керівництва Скибинського ЗЗСЗ І-ІІІ ступенів про те, що у стінах школи живуть дикі бджоли. Про це йдеться на сторінці служби у Facebook.

За проханням директора школи, рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області ліквідували рій бджіл, який перебував в отворах стіни школи на висоті 6 метрів від землі.

Жашківський районний сектор Управління ДСНС України у Черкаській області закликає громадян бути обережними при ліквідації бджолиних гнізд.

Співробітники служби порятунку радять оприскувати гнізда спеціальним засобом для знищення комах, перебуваючи на безпечній відстані. При цьому необхідно захищати органи дихання.

Якщо вас укусила бджола, витягніть жало, рану змастіть розчином нашатирного спирту або одеколоном, прикладіть до неї щось холодне.

Пам’ятайте, що укуси цих комах в очі, губи, рот, язик небезпечні для життя. У такому випадку терміново зверніться до лікаря!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x