Рецепти льодяних лимонадів

Рецепти льодяних лимонадів

* М’яту та імбир подрібніть і перетріть разом. З льодом додайте у лимонну воду.
* М’яту покришіть одразу та додайте у воду з лимоном. Полуницю поріжте на декілька шматочків і додайте в коктейль разом із льодом.
* Візьміть газовану воду, поставте її в холодильник. Одне яблуко очистьте від шкірки і перетріть у пюре. Помістіть його у формочки для льоду і поставте в морозилку. Склянку малини перетріть через сито, змішайте зі столовою ложкою меду або цукру. Поставте у мікрохвильову піч на 1–2 хвилини та остудіть. Коли малина охолоне – збийте її міксером із мінералкою, а потім ще трохи із замороженим яблучним пюре.
* Змішайте разом столову ложку меду та склянку полуниці. Поставте у мікрохвильову піч на кілька хвилин. Перетріть у пюре та залиште охолонути. Потім додайте до полуниці декілька подрібнених листків базиліку. Розлийте суміш у формочку для льоду й поставте в морозилку.
* Мінеральну воду змішайте з 2–3 скибочками лимона й поставте в холодильник. Коли полуничний лід замерзне, додайте його в мінералку та збийте трохи міксером. Можна також просто подрібнити його ножем і кинути шматочки у воду.
* Зробіть 150 мл дуже міцної кави, розлийте її в формочки для льоду і поставте в морозилку. 300 мл молока змішайте з 1 ч. л. меду і дрібкою мускатного горіха. Коли кава перетвориться на лід – додайте в молочну суміш і збийте міксером, щоб лід трохи подрібнився.
* Зробіть 100 мл міцної кави, візьміть 2 скибочки лайма, 2 ч. л. коричневого цукру та 200 мл холодної солодкої газованої води. Лайм потовчіть із цукром, залийте газованою водою та додайте лід. Зверху влийте міцну чорну каву.
* 150 мл дуже міцної кави, декілька кубиків льоду, 2 скибочки лимона та 350 мл апельсинового соку. Сік поставте у морозилку разом із льодом. Помістіть у склянку спочатку лід, потім сік, а зверху налийте чорну каву. Прикрасьте лимоном.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x