Відбувся чемпіонат міста з настільного тенісу

Відбувся чемпіонат міста з настільного тенісу

Найкращих тенісистів Черкащини визначили на традиційному чемпіонат міста з настільного тенісу. Переможці їдуть на чемпіонат України.
Найкращі спортсмени області на день завітали до Черкас, аби поборотися за звання найкращих на традиційному Відкритому чемпіонаті міста з настільного тенісу. За нагороди спортивної першості боролися як хлопці, так і дівчата. Загалом на змагання завітало понад півсотні учасників. Спортсмени боролися не лише за медалі, але й перепустки на чемпіонат України. Турнір проходив у двох вікових групах. За перемогу змагалися учасники 2000 року народження та молодші. Серед старших юнаків рівних не знайшлося Олександру Мальованому. Олексій Пилипенко посідає друге місце.

Серед старших дівчат перемагає Анастасія Запорожець. Другий результат у Анастасії Красовської. У молодшій віковій групі перемагають Олександр Брус і Дарія Баранова. Другі місця у Даниїла Красільнікова й Анастасії Остроушко. Чемпіонат України із 30 травня по 2 червня прийматиме Умань. Черкаси на цих змаганнях представлятимуть чотири тенісисти.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x