З незаконного обігу вилучено підакцизні товари на понад 15 млн гривень

З незаконного обігу вилучено підакцизні товари на понад 15 млн гривень

Протягом активної фази операції «Акциз-2014» на Черкащині з незаконного обігу вилучено понад 231 тис 857,8 літрів алкогольних напоїв, 10334 літри спирту, 12 286 пачок тютюнових виробів. Припинено діяльність 2 незаконних виробництв з виготовлення алкогольних напоїв. Розпочато 4 кримінальні провадження, пов’язаних з незаконним обігом підакцизних товарів (ст. 204 КК України). Повідомляє головне управління Міндоходів у Черкаській області.

Про це заявив в.о. заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області Олександр Чалий під час брифінгу 20 травня 2014 року.

О.Чалий відмітив, що проведена робота без сумніву позитивно позначилась на зростанні економічної активності бізнесу та надходженнях до бюджету акцизного податку. Вжиті заходи дозволяють заповнити полиці торговельних мереж легально виготовленими алкогольними напоями та тютюновою продукцією, що вже суттєво збільшило надходження коштів від сплати акцизного податку до бюджету держави. Він відмітив, що ряд результативних заходів відбувся за участі Народної Самооборони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x