На Тальнівщині пограбували 81-річну пенсіонерку

На Тальнівщині пограбували 81-річну пенсіонерку

Ним виявився раніше судимий житель Чигиринського району. Відкрито кримінальне провадження. Його затримано та обрано міру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. До чергової частини Тальнівського відділення поліції звернулася 81-річна мешканка одного із сіл району з повідомленням про грабіж. Вона розповіла правоохоронцям, що в її будинок зайшов невідомий чоловік, заволодів її грошовими коштами та зник на автомобілі марки ВАЗ. Негайно було орієнтовано весь особовий склад та на місце події направлено слідчо-оперативну групу поліції Тальнівського відділення. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили схожий за описом автомобіль та зупинили його. Один із пасажирів побачивши поліцейських почав тікати, але його було затримано з викраденими коштами. Ним виявився раніше судимий житель Чигирина.

Зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x