Рятувальники попередили канівчан про небезпеку

Рятувальники попередили канівчан про небезпеку

15 липня інспекторський склад Канівського районного відділу Управління ДСНС у Черкаській області здійснив профілактичне відпрацювання житлового сектору Бобрицької об’єднаної територіальної громади. Зокрема, учасники рейду охопили такі села як: Тростянець, Трощин та Черниші. Про це інформує пресслужба ДСНС Черкаської області.

В першу чергу, рятувальники здійснили подвірні обходи, де проживають соціально незахищені верстви населення – самотні, люди похилого віку, багатодітні родини, неблагополучні сім’ї. Адже цим людям, в силу певних обставин інколи складно стежити за безпекою у своїх помешканнях. Втім, фахівці Служби порятунку не оминали звичайних пересічних громадян.

Під час профілактичного відпрацювання, співробітники ДСНС поспілкувалися з селянами на предмет дотримання правил пожежної безпеки у побуті, зокрема, під час користування електро та газоприладами.

Крім того, надзвичайники звернули увагу мешканців сіл на чіткому дотриманні вимог безпеки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, оскільки, в період активних земельних робіт, люди часто знаходять боєприпаси на власних присадибних ділянках, у лісах та на полях.

На завершення рятувальники роздали громадянам листівки застережливого характеру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x