На Черкащині розшукують 17-річну дівчину (ФОТО)

На Черкащині розшукують 17-річну дівчину (ФОТО)

До Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаськiй областi надійшло повідомлення від Г.Капинос, 1981 р. н., про те, що її неповнолітня донька Капралова Діана В’ячеславівна, 2002 р. н., жителька с. Плешкані (Золотоніського району), 13 липня близько 12:00 пішла з дому й досі не повернулася. Про це повідомляє служба розшуку дітей ГУНП у Черкаській області.

Прикмети: на вигляд 16-17 років, зріст 165-170 см., худорлявої тілобудови, обличчя овальне, волосся світло-русе, довге, пряме, очі голубі, ніс прямий середній, губи середні, має на обличчі з лівого і з правого боку родимі п’ятна, татуювання у вигляді невеликого серця (контур серця) на зап’ясті лівої руки та знизу на правій нозі у вигляді серця (контур серця) та пульсу з обох боків від нього. У дівчини проколоті вуха, однак із дому вона вийшла без прикрас, волосся зазвичай носить розпущене або зібране в «гульку».

Була одягнена: лосини чорного кольору обтягуючі, футболка чорного кольору (спереду по талію, позаду довша), кросівки темно–синього кольору із салатовими вставками і білою підошвою, рюкзак середньої величини з дерматину чорного кольору. Мала при собі засоби особистої гігієни, мобільний телефон невстановленої марки виробництва КНР, екран пошкоджений.

Зі слів знайомих та рідних може перебувати в Київській області чи в Києві.

У разі отримання будь-якої інформації про місце перебування неповнолітньої просимо негайно повідомити до поліції за телефоном 102.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x