На Канівщині чоловік викрав гроші з аптеки

На Канівщині чоловік викрав гроші з аптеки

Зловмисника затримали поблизу місця події. Ним виявився місцевий житель, який перебував у розшуку. Його затримали відповідно до статті 208 ККУ, вирішують питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Про це інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

До Канівського відділення поліції звернулась працівниця аптеки із заявою про грабіж. Жінка вийшла з аптеки у справах, а коли повернулась до свого місця роботи, то побачила, як з аптеки вибіг невідомий чоловік, а з каси зникли кошти.

Працівники Канівської поліції затримали грабіжника неподалік місця події. Ним виявився житель Канева. Як встановили, чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності та перебував у розшуку.

Правопорушника затримали за статею 208 КПК України. Наразі слідчий відділ Канівського відділення поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та вирішує питання про оголошення йому підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x