Досягнення спортсменів центру «Інваспорт» на національній та міжнародній аренах

Досягнення спортсменів центру «Інваспорт» на національній та міжнародній аренах

До складу збірних команд країни з різних видів спорту у 2019 році зараховано 25 спортсменів області. Спортсмени взяли участь у 24 національних змаганнях та завоювали 52 нагороди різного ґатунку. Про це повідомляють в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.
Беручи участь у фіналі Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе», в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» (Одеса), 14 спортсменів вибороли 13 нагород із плавання та легкої атлетики.

Спільно з Черкаським відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю, в травні проведений табір фізкультурно-спортивної реабілітації у Львівській області.
Представники області брали участь у 11 міжнародних змаганнях.
На Чемпіонаті світу з фехтування на візках Артем Манько виборов бронзову медаль із фехтування на шпагах. На Кубку світу з кульової стрільби серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату Олександр Денисенко посів ІІ місце у командному заліку. На Кубку світу з веслування академічного серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату (Польща) Максим Жук посів ІІ місце та на Кубку світу (Нідерланди) виборов дві срібні нагороди.

Максим Коваль виборов «золото» у штовханні ядра на чемпіонаті Європи з легкої атлетики в приміщенні (Туреччина) серед спортсменів із вадами фізичного та розумового розвитку. Владислав Єпіфанов виборов золоту медаль на чемпіонаті Європи з параканое (Польща). Віктор Пустовіт став чемпіоном Європи з футболу серед спортсменів з вадами слуху (Греція).
Протягом І півріччя трьом спортсменам присвоєно спортивний розряд «Кандидат у майстри спорту України». Зі слів начальника центру Юрія Володимировича Горященка, проводиться робота по подальшому залученню інвалідів до занять фізичною культурою та ведеться підготовка провідних спортсменів до їхнього вдалого виступу на національних та міжнародних змаганнях.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x