Геннадій Бобов перевірив хід ремонту доріг

Геннадій Бобов перевірив хід ремонту доріг

Учора кандидат у народні депутати Геннадій Бобов побував на зустрічі з виборцями, які скаржилися на ремонт доріг. Роботи тривають на ділянках від Почапинець до Стеблева; від Корсуня до кінця Корсунь-Шевченківського району біля Драбівки (Т-2403 Орадівка – Христинівка – Жашків – Корсунь-Шевченківський – Мошни (с. Гарбузин та електрофікований залізничний переїзд 5 колій)) та відповідних ділянках Городищенського району, Вільшани та Журавки.

«На зустрічі в Почапинцях виборці скаржилися, що дорогу до Стеблева, на ремонт якої виділено приватні кошти, ремонтують неякісно. Поїхав до ремонтної бригади – справді, є питання, ще й неабиякі. Викликав підрядника, поговорили з ним, думаю, тепер якість ремонту покращиться. Окремо попросив представників місцевої влади проконтролювати хід робіт. І сам їздитиму з позаплановими перевірками. Адже цього літа в дороги двох районів округу буде вкладено 25 мільйонів приватних коштів. Тож ремонтувати їх мають якісно.

Геннадій Бобов перевірив хід ремонту доріг

Геннадій Бобов перевірив хід ремонту доріг

У мене прохання до всіх. Якщо ви станете свідками неякісного ремонту доріг − пишіть мені. Це дуже важливо, адже робимо справу, що стосується кожного жителя нашого округу», − написав Геннадій Бобов на своїй сторінці у Фейсбуці.

За п’ять років за приватні кошти відремонтували дороги із пошкодженнями різної складності в Корсуні-Шевченківському, Саморідні, Шендерівці, Комарівці, Заріччі, Вільшані, Почапинцях і Журжинцях. На ремонт доріг за сприяння Геннадія Бобова уже було виділено 3 мільйони 544 тисячі гривень, про що йшлося у звіті депутата.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x