Яка явка виборців у селах на Шполянщині, перевірили журналісти

Яка явка виборців у селах на Шполянщині, перевірили журналісти

Також кореспонденти «Нової Доби» навідалися на виборчі дільниці сіл Лозоватка та Матусів на Шполянщині.

У селі Лозоватка Шполянського району дільниця відкрилася вчасно, порушень не зареєстровано. Передає власний кореспондент «Нової Доби». Всього на дільниці мають проголосувати 892 особи, із яких 84 – вдома. Наразі проголосували 160 виборців. Розповів про це голова комісії Олександр Гегельський.
Також він повідомив, що на дільниці є спостерігачі від Бобіна, Бобова, Ванникової та від політичних сил: «Європейська Солідарність», об’єднання «Свобода», «Українська стратегія Гройсмана», «Аграрна партія», «Опозиційний блок» та «Опозиційна платформа – За життя».

У селі Матусів Шполянського району дільниця №710849 налічує 922 виборців. Станом на 12:00 проголосували 150 осіб, 68 голосуватимуть вдома., передає власний кореспондент. Міжнародних спостерігачів на ДВК немає, є спостерігачі від Бобова, Бобіна, Шерстюка, Ванникової також від політичних сил: «Аграрна партія», «Свобода», «Українська стратегія Гройсмана» та спостерігач від ЄС.

У селі Матусів дільниця №710848 налічує 824 виборці, 87 з яких воле виявлятимуться вдома. Станом на 12:20 проголосували 194 особи, явка хороша. Є спостерігачі від Бобова, Шерстюка, «Аграрної партії», ЄС, «Опозиційного блоку» та «Опозиційної платформи – За життя».

Дільниця №710847 у Матусові налічує 855 виборців, 80 із яких голосуватимуть вдома.
Наразі 180 осіб уже проголосували (станом на 12:20). Але явка гірше ніж на попередніх, зазначає власний кореспондент «Нової Доби». На ДВК є спостерігачі від Бобова, Шерстюка, «Опозиційної платформи», «Українгської стратегії Гройсмана».
Порушень не зафіксовано, поліція чергує на дільниці.

На виборчій дільниці у селі Станіславчик, Шполянського району зареєстровано 405 людей, проте 1 вибув, повідомили кореспондентам «Нової Доби» на ДВК. Загалом вже проголосували 103 особи, 60 голосуватимуть вдома.
Вибори проходять спокійно, поліція чергує. Є представники від «Аграрної партії», «Європейської солідарності», Бобова та Ванникової.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x