Черкащан навчали, як відкрити власну «зелену» справу у селі та залучати туристів

Черкащан навчали, як відкрити власну «зелену» справу у селі та залучати туристів

Представники туристичного бізнесу регіону, зокрема власники зелених садиб, фахівці ОТГ та ті, хто тільки починає займатися сільським туризмом упродовж 18-19 липня вчилися розвивати сільський зелений туризм. Серію навчальних семінарів для них «Про зелений туризм» ініціював та провів Департамент регіонального розвитку ОДА в рамках регіональної Програми розвитку туризму. За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації.

Загалом було проведено 2 семінари, під час яких фахівець із розвитку туризму та засновник школи зеленого туризму Олександр Коваль розповідав учасникам як відкрити зелену садибу та просувати її, шукати партнерів та залучати туристів, в тому числі й за допомогою сучасних онлайн інструментів.

Протягом двох днів учасники семінарів мали можливість детально заглибитися в планування роботи сільської садиби, етапи взаємодії з туристами, SMM-кампанію зеленої садиби та оцінку її ефективності. А ще багато говорили про тенденції й практики розвитку сільського туризму в Україні та світі.

Як зазначив Олександр Коваль, відпочинок на селі здатний не лише задовольнити потреби у рекреації туристів, але й активізувати розвиток самого села. При правильному підході сільська садиба – це реальний бізнес для людей у селі, які можуть, займаючись ним, розвивати територію, а не виїжджати за кордон у пошуках роботи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x