На Черкащині з\’явилася «Ейфелева вежа» (ВІДЕО, ФОТО)

На Черкащині з\’явилася «Ейфелева вежа» (ВІДЕО, ФОТО)

Частинка Франції у Грушківці – лісівники встановили на території садиби Грушківського лісництва Кам`янського лісгоспу зменшену копію знаменитої Ейфелевої вежі. Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Місцеві жителі та відвідувачі вже звикли, що на території цього лісництва можна побачити чимало незвичайних «родзинок» – це і вічнозелений тризуб із самшиту, й великі шахи, й цікаві дерев’яні скульптури, а віднедавна ще й Ейфелева вежа. Її висота – сім метрів. Вона має три поверхи, ліфт, який рухається, та освітлення, – усе, як у паризької «залізної пані», саме так її називають парижани. Єдина відмінність – на грушківській вежі майоріє жовто-блакитний прапор.

На Черкащині з'явилася «Ейфелева вежа» (ВІДЕО, ФОТО)

«Робота лісівника клопітка й відповідальна, ліс потребує щоденної турботи про нього, але в той же час він і надихає творити красу навколо. Цьогоріч у травні Ейфелева вежа відзначила 130-річчя, і ми вирішили таким чином вшанувати одну з найбільш впізнаваних споруд світу», – говорить ініціатор встановлення вежі, лісничий Грушківського лісництва Сергій Могила.

Тож якщо у вас на даному етапі немає змоги, – не переймайтеся, адже не обов’язково летіти за тисячі кілометрів за романтикою до Парижу. Можна просто завітати до Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу, де панує власна чарівна атмосфера лісової казки з присмаком Парижу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x