На Кам\’янщині п\’яний сусід влаштував сварку

На Кам\’янщині п\’яний сусід влаштував сварку

За місцем проживання чоловіка працівники поліції вилучили три саморобні пристрої для стрільби та наркотичні речовини. Речові докази направлено на дослідження. Відкрито кримінальне провадження.

Повідомляють в секторі комунікації поліції Черкаської області.

До правоохоронців Кам’янської поліції від місцевої жительки надійшло повідомлення, що її сусід поводить себе агресивно та погрожує їй. На вказану адресу виїхали співробітники поліції охорони та працівники Кам’янського відділення поліції. Під час розмови із заявницею правоохоронці дізнались, що після конфлікту чоловік пішов до себе додому. Працівники поліції відшукали чоловіка за місцем його проживання, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду території на присадибній ділянці було виявлено кущі рослин коноплі, а в домоволодінні чоловіка правоохоронці виявили три предмети, зовні схожі на зброю, виготовлені кустарним способом та суху подрібнену наркотичну речовину. Чоловік пояснив, що зброю виготовив самостійно, а наркотичні речовини вирощує для власного вживання.

Речові докази вилучено. За вказаним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x