КВУ спостерігатиме за виборами комплексно

КВУ спостерігатиме за виборами комплексно

Під час виборчої кампанії на позачергових виборах Президента України й виборах до місцевих органів влади, які відбудуться 25 травня, Черкаська обласна організація комітету виборців України реалізовуватиме кілька програм: комплексне спостереження за виборами; підготовка членів окружних і дільничних виборчих комісій; просвітницька діяльність «Виборком»; тренінги для МВС; моніторинг місцевих ЗМІ; служба захисту виборців.

Про це повідомив голова ЧОО КВУ Максим Михлик в «Новій Добі» на прес-конференції «Громадські ініціативи в передвиборчий період».

Зокрема програма «Комплексне спостереження за виборами» передбачає комплексний моніторинг виборчої кампанії на предмет дотримання учасниками виборчого процесу українського законодавства та міжнародних стандартів демократичних виборів.

У рамках програми працюють 7 довготермінових спостерігачів КВУ, і безпосередньо в день виборів буде проведено вибіркове спостереження силами 480 спостерігачів з 7 мобільних груп. Також відбуватиметься постійний моніторинг виборчої ситуації і фіксація порушень виборчого законодавства на сайті «Вибори: Черкаська область».
Ілюстрація: 037

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x