Черкаські гімнасти завоювали «золото» Європейського юнацького олімпійського фестивалю

Черкаські гімнасти завоювали «золото» Європейського юнацького олімпійського фестивалю

Протягом 7-ми днів найсильніші юні атлети віком 14-18 років змагаються у 10 видах спорту на XV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі, який до 27 липня триває у Баку (Республіка Азербайджан). Збірна команда України з гімнастики, до складу якої входять черкаські спортсмени, принесла Україні перше командне «золото». Про це повідомляють у відділенні НОК України у Черкаській області.

Назар Чепурний, Ілля Ковтун, Володимир Костюк стали чемпіонами фестивалю. Тренує черкаських гімнастів Ірина Надюк.

«У командній першості ми налаштовувалися на результат, але не все сьогодні в нас вийшло. Є над чим працювати, але, безумовно, ми раді золотим медалям. Попереду в нас змагання з багатоборства та індивідуальні снаряди. Буде ще тренувальний день, щоб допрацювати, виправити сьогоднішні помилки, щоб гідно боротися у наступних програмах Олімпійського фестивалю», – відзначає черкащанин Назар Чепурний.
Зазначимо, в активі Назара Чепурного вже є «золото» в змаганнях команд на Юнацьких Олімпійських іграх-2018 у Буенос-Айресі.

Президент НОК України Сергій Бубка привітав юнаків, їхніх наставників, батьків та українську Федерацію гімнастики із блискучим тріумфом і побажав не зупинятися на досягнутому, примножуючи свій золотий почин.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x