Золотоніський спортсмен став чемпіоном світу з хортингу

Золотоніський спортсмен став чемпіоном світу з хортингу

Авет Маркарян переміг у чемпіоном світу з хортингу у двох категоріях. Змагання відбулися в Кіпрі. Про це інформує «Черкаський спорт».
За найвищу нагороду йому довелося боротися з шістьма найсильнішими супротивниками з усього світу. Сам хлопець важить 80 кілограмів, а бився в категорії 82 і 90 кг. Його суперниками були спортсмени з Туреччини, Азербайджану та Латвії.
У перший день відбулося чотири бої, на другий – фінальні два. Їх Авет закінчив достроково. Півфінальний був найкоротшим: переміг азербайджанця за 22 секунди, а фінал закінчив технічним нокаутом. Латвієць, з яким бився у фіналі, отримав від своєї держави за друге місце 3 тисячі євро. Українцю обіцяли до тисячі євро.
ММА, греплінг, бойове самбо, греко-римська боротьба, вільна боротьба, тхеквондо, хортинг, козацький бій – далеко не всі види єдиноборств, якими послуговується атлет. Десять років він йшов до грандіозного фіналу. До цього виступав на багатьох майданчиках, має безліч нагород і грамот.
Довідково: кандидат в майстри спорту з греко-римської боротьби та бойового самбо, майстер спорту з ММА і заслужений майстер спорту міжнародного класу з хортингу Авет Маркарян – випускник СШІТ №2. З дитинства почав займатися греко-римською боротьбою під керівництвом тренера Миколи Кривоноса. Закінчив Східно-європейський університет за спеціальністю «юрист». Паралельно з навчанням працював у нічних клубах начальником служби безпеки та тренувався в різних залах міста.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x