Рятувальники двічі ліквідовували загорання сухої трави

Рятувальники двічі ліквідовували загорання сухої трави

27 липня о 14:30 у селі Яснозір’я, Черкаського району, в районі вулиці Івана Сльоти, на відкритій території, сталося загорання сухої трави. Вогонь, що встиг поширитися на територію у 2 гектари, було ліквідовано силами чергових відділень місцевої пожежної команди із села Яснозір’я та пожежної команди Черкаського держлісгоспу, які оперативно прибули до місця події. Про це інформує пресслужба ДСНС України в Черкаській області.

У селі Розсошинці, Чигиринського району, неконтрольоване спалювання сміття, призвело до загорання сухої трави. Згодом, вогонь поширився також і на лісовий масив, де загорілася лісова підстилка.

На боротьбу із вогняною стихією були мобілізовані сили чигиринської пожежно-рятувальної частини, пожежної команди Чигиринського держлісгоспу, а також волонтери з Розсошинської сільської ради. Спільними зусиллями пожежу об 11:30 вдалося локалізувати, а о 12:15 повністю ліквідувати. Завдяки оперативності та професіоналізму пожежних, вдалось врятувати від вогню лісовий масив.

Вогнем пожежі знищено суху траву та лісову підстилку на площі 0,03 га. За попередніми даними, причиною обох пожеж стало необережне поводження з вогнем.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x