Астрологічний прогноз на серпень 2019

Астрологічний прогноз на серпень 2019

Овен (20 березня – 19 квітня)
З перших днів місяця Овнам доведеться зіштовхнутися з певною подвоєністю: бажання та реальність не завжди успішно збігатимуться. Доведеться про­аналізувати ситуацію, що склалася в особистому житті й на роботі. Серпень буде місяцем відпочинку, спілкування з друзями, але водночас і складання чітких планів на майбутнє. Це не час для ризикованих справ. Тому, попереджують зорі, в жодному разі не потрібно йти за власними пориваннями. Останній тиждень місяця внесе певні зміни в життя знаків. Приємних змін можна очікувати в родинному колі та на роботі.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 17, і 28 серпня. Дні, в які Овнам слід бути обережними: 4, 11, та 27 жовтня.

Телець (20 квітня – 20 травня)
В родинних стосунках Тельцям варто бути уважнішими і припинити надто багато вимагати від свого партнера у шлюбі. Ймовірно, у них дещо інакші плани та погляди на життя. Неодружені знову матимуть нагоду пригадати своїх колишніх партнерів. З деякими навіть знову вдасться провести вечір або й вихідні. Дещо зменшаться доходи у представників цих знаків. Більше уваги, радять зорі, потрібно приділити власному професійному розвитку (наприклад, відвідати якийсь тренінг, почитати спеціалізовану літературу). Що стосується здоров’я, то найкращим способом уникнути проблеми є цікаве хобі, часті прогулянки з друзями або й цікава подорож.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 17 і 25 серпня. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 1, 11 та 25 серпня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Натхнення просто-таки з головою накриє усіх Близнюків. Серпень, і особливо його останні тижні, обов’язково стане тим періодом, коли давно задумана творча справа реалізується. Середина місяця принесе додаткові фарби та підсилить відчуття ритмічності й упевненості. Важливо не забувати про відповідальність. Любовна лінія також обіцяє буди досить динамічною. Час від часу Близнюки отримуватимуть якусь нову порцію інформації про свого партнера. Якщо проявити мудрість та прагнути компромісу, все обов’язково буде добре.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 17 і 25 серпня. Дні, в які Близнюкам слід бути обережними: 1, 11 і 20 серпня.

Рак (21 червня – 22 липня)
До середини серпня знавці небесних світил наполегливо рекомендують Ракам відправитись у відпустку. Якщо ж цього не відбудеться, обов’язково потрібно уважно перечитувати робочі документи та перевіряти інформацію, котра надходить зовні. Протягом всього місяця особливо комфортною буде домашня атмосфера. Усією родиною дружно вдасться провести незначний ремонт, здійснити цікаву поїздку, приготувати їжу тощо. Раки, котрі мають дітей-підлітків, нарешті розпочнуть давно задуману справу: відкладання коштів на майбутнє навчання своїх дітей.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 17 і 28 серпня. Дні, в які Ракам слід бути обережними: 4, 20 і 30 серпня.

Лев (23 липня – 22 серпня)
На роботі варто проявити активність і бути наполегливим у стосунках із колегами. Не дозволяйте іншим нав’язувати вам свої думки. Місяць принесе фінансовий спокій і навіть можливість відкрити для себе нові джерела фінансування. В особистих справах Левам варто очікувати на крутий поворот подій, котрий може змінити не тільки життя саме цих представників знаків, але й життя їхніх дітей. Ймовірно, це буде пов’язано із новою та високою посадою або з переїздом в інше місту чи країну. Через постійну зайнятість рідним бракуватиме уваги.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 15 і 25 серпня. Дні, в які Левам слід бути обережними: 2, 11 і 28 серпня.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Життя – гра. Придумуйте власні правила! Що простіше і легше ви ставитиметеся до всього, що з вами відбувається, то краще. Продемонструйте життю, що ви вдячні абсолютно за все! Щось не виходить? Посміхніться і продовжуйте йти до мети. Ваш оптимізм – ключ до багатьох заповітних дверей. Місяць принесе з собою можливість відпочити і взяти паузу в справах, у вирі яких ви перебували останнім часом. Цей час можна використати як для відпочинку, так і для підвищення свого професійного рівня. Додаткові стимули в роботі з’являться у другій половині місяця.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 14 і 17 серпня. Дні, в які Дівам слід бути обережними: 2, 11 і 20 серпня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Досить активним буде цей останній літній місяць. Водночас усі проблеми зможете швидко вирішити, якщо проявите трішки терпіння та свою дипломатичність. Протягом останніх двох тижнів виникне особлива потреба у спілкуванні з однодумцями. Варто організувати зустріч із давніми приятелями та записатися на якісь професійні тренінги. Спільний відпочинок допоможе принести нові нотки у стосунки з другою половинкою і набратися сил.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 14 і 27 серпня. Дні, в які Терезам слід бути обережними: 1, 5 і 25 серпня.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Попрощатись із деякими напівфантастичними ідеями та нарешті взятись до реальної роботи доведеться Скорпіонам. При цьому місяць має стати особливо плідним для цих знаків. В особистих стосунках усе буде досить неоднозначно. Можуть виникати деякі конфліктні ситуації з рідними. Натомість людина, яку вважаєте дуже близькою, допоможе і підтримає в ті моменти, коли буде потрібно. Особливо добре складатимуться справи у неодружених, проте закоханих Скорпіонів. Романтика переповнить їхнє серце та втишуватиме запальних представників знаку.
Особливо сприятливі для будь-яких справ і починань: 7, 15 і 23 серпня. Дні, в які Скорпіонам слід бути обережними: 3, 18 і 22 серпня.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Протягом усього місяця Стрільці мріятимуть про довгоочікувану відпустку, котра, найімовірніше, відбудеться на початку вересня. Звичайно, перед тим, як відправлятися в подорож, доведеться добряче попрацювати. Серпень має стати плідним на досягнення. Усі проекти, експерименти та навчання будуть успішними. Завдяки цьому вдасться і непогано заробити. Однак у жодному разі не варто погоджуватися на фінансові авантюри. Дуже обережним самотнім Стрільцям варто перестати боятись та надмірно перебирати потенційними партнерами. Щось новеньке варто придумати і одруженим представникам знаку, аби освіжити почуття.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 12 і 25 серпня. Дні, в які Стрільцям слід бути обережними: 2, 11 і 20 серпня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козерогам найбільше пощастить на початку серпня, а от друга половина місяця, навпаки, буде складною та насиченою на різноманітні дрібні клопоти. Поїздка за кордон допоможе набратися сили й терпіння, але і вона не пройде абсолютно «гладко». Якісь плутанини з рейсами, квитками, загублені речі можуть трішки зіпсувати настрій. Починаючи з середини місяця представники знаку просто таки з головою опиняться у вирі домашніх турбот: ремонти, незаплановані покупки, заняття з дітьми тощо. Перед початком осені варто більше уваги приділити власній зовнішності.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 14 і 25 серпня. Дні, в які Козерогам слід бути обережними: 1, 11 і 20 серпня.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
У серпні Водолії завзято візьмуться за вирішення суспільно-важливих справ. Проте це завдання не буде важким, адже на допомогу обов’язково прийдуть друзі. На представників знаку очікують серйозні зміни, котрі вплинуть на міжособистісні стосунки із близькими людьми та суспільством в цілому. Багатьох Водоліїв почнуть цікавити інші міста та великі перспективи. У Водоліїв, що вже давно перебувають у шлюбі, виникне бажання отримати більше свободи. Можливо, кращим варіантом стане спілкування на вищому рівні: поясність коханій людині своє світобачення, розкрийте свої страхи та мрії.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 7, 13 і 17 серпня. Дні, в які Водоліям слід бути обережними: 1, 15 та 21 серпня.

Риби (19 лютого – 19 березня)
Цінуйте те, що у вас є! Намагайтеся не метушитися – це забере багато енергії, і на найголовніше її тоді може не лишитися. Риби дуже піддаються чужому впливу, але в серпні їм усе ж доведеться ухвалювати власні рішення та навчитись постояти за себе. Ймовірно, в серпні Риби проявлять якусь корисну зацікавленість. Це може бути медицина, духовні практики, спорт чи здоровий спосіб життя. Гороскоп здоров’я попереджає, що найбільше потрібно берегти суглоби та спину. Схильним до перевтоми Рибам варто замислитися над тим, щоб пройти курс загальнозміцнювального масажу.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 7, 13 і 25 серпня. Дні, в які Рибам слід бути обережними: 1, 5 і 20 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x