Чигиринець обікрав свою бабусю

Чигиринець обікрав свою бабусю

В одному із сіл Чигиринського району онук обікрав свою бабусю. Вночі, поки жінка спала, хлопець викрав водяний насос та втік. Сума завданого збитку становить близько 2 000 гривень. Інформує прес-служба міліції.

До Чигиринського райвідділу міліції зателефонувала 84-річна пенсіонерка та повідомила, що зранку на подвір’ї виявила відсутність водяного насоса. Хто міг її обікрасти, вона не знає. Під час проведення оперативно-розшукових заходів до правоохоронців надійшла інформація, що жителю сусіднього села молодик продав схожий за описом водяний насос. Міліціонери перевірили інформацію та встановили, що до крадіжки причетний 22-річний онук потерпілої, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Хлопця знайшли у його товариша та запросили до райвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.

Під тиском незаперечних доказів та показів свідків підозрюваний у всьому зізнався та розповів, що вночі, витягнув водяний насос з криниці та продав у сусідньому селі. Гроші витратив на розваги.

На даний час речові докази вилучено. За даним фактом слідчим відділенням Чигиринського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робот на строк від вісімдесяти до двохсот годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x