Жашківчанин украв з будинку пилосос

Жашківчанин украв з будинку пилосос

В одному із сіл Жашківського району 31-річний чоловік викрав із будинку запчастини до газової плитки та пилосос. Крадія затримано та доставлено до райвідділу міліції. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує позбавленням волі на строк до шести років. Повідомляє прес-служба міліції.

До Жашківського райвідділу міліції зателефонувала місцева жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що бачила як невідомий чоловік проник до не жилого будинку її сусідки та виніс звідти пилосос та мішок з металевими речами. На місце пригоди негайно була направлена слідчо-оперативна група.
Дочекавшись правоохоронців, жінка надала детальний опис підозрюваного, а також повідомила, що зловмисник пішов в сторону іншого села. Працівники міліції вирішили перевірити інформацію. Спілкуючись з сільськими мешканцями міліціонери дізнались, що дійсно люди бачили, як селом йшов місцевий житель, який ніс пилосос та мішок. Встановивши його місце проживання правоохоронці вирушили за вказаною адресою. Побачивши на порозі свого будинку людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито та зізнався у вчиненому. Він пояснив, що повертаючись з цвинтаря, побачив будинок, в якому вже давно ніхто не проживає. Зайшов на подвір’я, знайшов металевий прут, зламав замок та проник всередину. Там знайшов пилосос та металеві запчастини до газової плити, які склав у мішок та поніс до себе додому, де невдовзі був затриманий працівниками міліції.

На цей час речові докази вилучено та повернуто власнику. Слідчим відділенням Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x