Зірковий черкащанин Олег Винник став чарівником проекту «Здійсни мрію».

Зірковий черкащанин Олег Винник став чарівником проекту «Здійсни мрію».

Популярний український співак Олег Винник здійснив мрію 5-річної онкохворої Насті Склярової, підопічної проєкту \”Здійсни мрію\”, і став її принцом на казковому балу. Про це повідомляє офіційний сайт каналу «1+1».

Про це повідомили на сторінках в соцмережах благодійного проєкту каналу \”1+1\” \”Здійсни мрію\”. «Друзі, у нас сьогодні просто неймовірний день. Здійснилася мрія Насті Склярової, яка хотіла стати Попелюшкою, а принцом щоб був Олег Винник. Завдяки зусиллям Чарівників все стало реальністю! У столичному салоні краси Настуня перевтілилася в улюблену принцесу (а разом з нею перевтілення чекало ще й на її матусю Галю), а потім волонтер Неля Шовкопляс провела дівчинку до казкового замку. Там на неї вже чекали друзі – королі і королеви. Та головний принц з величезним букетом троянд – Олег Винник!», – йшлося у повідомленні.

Бал на честь маленької мрійниці відбувся у Київському академічному театрі ляльок. До здійснення мрії долучилися принци і принцеси – команда акторів Національного академічного театру імені Лесі Українки, які вже вдруге допомагають втілювати мрій підопічних проєкту \”Здійсни мрію\”.

Коли Настя з захопленням розглядала палац до неї вийшов омріяний принц – Олег Винник з букетом троянд.

\”Далі – прогулянка замком, бал і пісня, яку принц заспівав разом зі своєю принцесою. Справжня казка! І все для того, щоб маленька мрійниця повірила в диво. Всі зусилля були варті цих блискучих, щасливих оченят і сяючої посмішки\” – написали на сторінці проєкту.

Під час усієї прогулянки палацом Олег тримав маленьку мрійницю на руках. Завершився бал казковою фотосесією, а також танцем Настуні та її зіркового Чарівника.

Допомагала втілити мрію Настуні волонтерка проєкту, ведуча \”Сніданку з 1+1\” Неля Шовкопляс. На фото помітно, що телеведуча не могла стримати сліз радості і всіляко підтримувала маму дівчинки.

На сайті проєкту зазначено, що 2017 року під час обстеження УЗД у Насті виявили пухлину в ділянці серця, стан дівчинки був критичний. Насті терміново зробили операцію з видалення пухлини, під час якої у неї на 40 хв. зупинилося серце. Дівчинка пройшла багато курсів хіміотерапії, а також променеву терапію. Але, на жаль, нещодавно у Насті трапився рецидив.

Під час тривалого лікування дівчинку відволікають улюблені мультфільми про принцес, а ще – пісні Олега Винника. Їх дівчинка часто співає перед сном. Про свою мрію стати принцесою і познайомитися з Олегом Винником дівчинка розповіла команді проєкту \”Здійсни мрію\”, коли перебувала у Національному Інституті Раку.

Проєкт Здійсни мрію вже більше 3-х років здійснює мрії важкохворих дітей. Його реалізують \”1+1\” медіа і ТСН спільно з благодійним фондом \”Ти не один\”. За час існування проєкту здійснено сотні грандіозних мрій маленьких пацієнтів лікарень. Він допомагає відчути справжнє щастя тим, хто найбільше цього потребує! Такі емоції цілющі, вони позитивно впливають і на життєві показники дітей, і на процес лікування.

За період існування до проєкту долучилося понад 300 чарівників, серед яких Кріштіану Роналду, Майкл Джордан, робот Софія, Нік Вуйчич, Тіна Кароль, гурт \”Время и Стекло\”, MONATIK, Даріо Срна, Лука Модрич, Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко, Потап, Дмитро Шуров, Ахтем Сеітаблаєв, Дмитро Комаров та інші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x